top of page
Sök
Skribentens bildTodd Åkesson

13 juniorer på lärorik tävlingsresa i Gävle

Under helgen har 13 juniorer i åldrarna 10-14, tillsammans med två coacher, varit på plats i Gävle för en rolig och givande tävlingsresa. Utöver att delta i Scandic Gefle Open har spelarna tränat, hejat på varandra, skaffat nya vänner och bättrat på den redan fina klubbkänslan.



Resan blir också ett perfekt tillfälle för juniorerna att få utrymme att vara självständiga utan föräldrar och, under ledning av våra coacher, träna på de bitar som vi tycker är minst lika viktiga som själva matchen; planering, taktik, uppvärmning, utrustning, mat och sömn. Saker som på sikt måste sitta om du är intresserad av att se hur bra du kan bli på tennis.

– Jag är mycket stolt över våra juniorer efter dessa dagar, konstaterar Henrik Nordgren som tillsammans med Arvid Andersson varit ansvariga ledare under helgen. Många av barnen har klarat av något de på förhand tyckt varit pirrigt och lite läskigt och därigenom växt som individer. De har även blivit mer självständiga då de fått ta eget ansvar över sin tennis. Detta delvis som ett resultat av att vi inte har föräldrar med på våra resor. Jag och Arvid vill tacka för förtroendet över att ha fått ta hand om barnen dessa dagar, det har varit vårat nöje!


Bra jobbat alla juniorer, Henrik och Arvid!




49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page